promoció d'habitatges a Cardedeu

Aquest 2021 Elicsia ha posat en marxa una promoció d'habitatges d'obra nova al barri dels Dominics de Cardedeu. És una zona ben comunicada que disposa d'equipaments educatius i instal·lacions esportives a una distància de menys de cinc minuts caminant.

cases prefabricades a Cardedeu Els Dominics Elicsia

Els terrenys de la promoció es composen de dos parcel·les, cada una de les quals pot dividir-se en dos meitats i allotjar dos habitatges unifamiliars. A la fase de plantejament actual, hem dissenyat diferents opcions amb dues, tres i quatre cases perquè les persones interessades puguin veure-les i decidir quina és l'opció que millor encaixa amb les seves necessitats.

En aquest document pdf presentem les diferents parcel·les i les diferents opcions de distribució dels habitatges.

Finalment, després d'estudiar les parcel·les hem dissenyat dos models d'habitatges que s'utilitzaran de punt de partida i s'adaptaran a les necessitats dels clients. Es tracta de cases de dues plantes, que responen a la tipologia d'unitat familiar dels nostres clients.

Dsitribucions dels tres models d'habitatge

Es poden consultar les diferents distribucions en els següents documents:

interior model mediterrania Els Dominics Elicsia

Els models de cases compleixen els valors de sostenibilitat i eficiència energètica de les construccions Elicsia. Es construiran amb sistema constructiu Steel Framing que garanteix la qualitat final de la construcció i estan dissenyats amb acabats de qualitat, com es pot consultar al segúent document: memòria de qualitats.

Per fer-se una idea del tipus de construcció, la distribució i la qualitat del materials de la promoció Els Dominics es pot veure el següent video:

Vols rebre informació personalitzada de futures promocions? Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i contactarem amb tu el més aviat possible.

Últimes notícies

  • Acabem 2021 entregant les claus d'aquesta casa sostenible d'una sola planta a Sant... Read more...

  • Sortim del confinament entregant una nova casa sostenible d'una sola planta a Cardedeu Read more...

  • promoció d'habitatges a Cardedeu Aquest 2021 Elicsia ha posat en marxa una promoció d'habitatges... Read more...

  • Hem començat l'estiu amb l'entrega d'una nova casa sostenible a Cardedeu. Elicsia es consolida com... Read more...

  • 2020 ha començat amb l'entrega d'una nova casa que hem construït a Llagostera. Read more...

 cecot Construmat logo ecoconstruccion     Ecologia1Ecologia2logoFibarobureau veritas