CASA SOSTENIBLE A CARDEDEU

Aquest estiu arriba amb especial il·lusió pels propietaris d'aquesta nova casa que Elicsia hem construit a Cardedeu. Es tracta d'una construcció feta amb un pla funcional que separa l'habitatge en dos grans mòduls, els espais comuns amb la sala d'estar i la cuina estan en el modul orientat a sud i al pati, i les habitacions i els espais privats estan al mòdul orientat cap a nord. El rebedor i la porta d'entrada ocupen una posició central i els dos mòduls s'organitzen al voltant seu.

Com a totes les cases d'Elicsia, s'ha construit amb una estructura d'acer galvanitzat Steel Framing, que millora la qualitat final i accelera els processos de la construcció. L'obra va començar a la segona meitat del 2019, i en menys d'un any els propietaris han recollit les claus de la seva nova casa acabada.

L'organització de la casa en una sola planta fa que sigui funcional i còmode. Al no tenir escales ni una segon planta ens ha permès treballar amb uns costos menors i, al disposar d'un terreny adecuat i espaiós, s'han fet habitacions i espais agradables, ventilats i amb llum natural.

El disseny de la casa en una sola planta és modern i destaca en un entorn d'habitatges fets amb construcció tradicional. Estem convençuts que, un cop finalitzat el trasllat, els nous propietaris valoraran positivament la inversió realitzada i haver aconseguit la qualificació energètica A en el Certificat d'Eficiència Energètica.

Mira la casa a vista d'ocell des d'aquest video:

Últimes notícies

  • Acabem 2021 entregant les claus d'aquesta casa sostenible d'una sola planta a Sant... Read more...

  • Sortim del confinament entregant una nova casa sostenible d'una sola planta a Cardedeu Read more...

  • promoció d'habitatges a Cardedeu Aquest 2021 Elicsia ha posat en marxa una promoció d'habitatges... Read more...

  • Hem començat l'estiu amb l'entrega d'una nova casa sostenible a Cardedeu. Elicsia es consolida com... Read more...

  • 2020 ha començat amb l'entrega d'una nova casa que hem construït a Llagostera. Read more...

 cecot Construmat logo ecoconstruccion     Ecologia1Ecologia2logoFibarobureau veritas