CASA SOSTENIBLE A Sant Celoni

Arriba Nadal, i entreguem les claus d'aquesta casa als peus del Montseny. Els propietaris passaran les festes gaudint de la nova casa, situada en un entorn tranquil i envoltat de parcs i natura.

Com a totes les cases d'Elicsia, s'ha construit amb una estructura d'acer galvanitzat Steel Framing, que millora la qualitat final i accelera els processos de la construcció. L'obra va començar a la segona meitat del 2020, i els propietaris ja estan pensant en fer el trasllat i anar-hi a viure.

L'organització de la casa en una sola planta fa que sigui funcional i còmode. Al no tenir escales ni una segon planta ens ha permès treballar amb uns costos menors i, en harmonia amb l'entorn, s'han fet habitacions i espais agradables, ventilats i amb llum natural.

El disseny de la casa en una sola planta és modern i destaca en un entorn d'habitatges fets amb construcció tradicional. Estem convençuts que, un cop finalitzat el trasllat, els nous propietaris valoraran positivament la inversió realitzada i haver aconseguit la qualificació energètica A en el Certificat d'Eficiència Energètica.

 

Últimes notícies

  • Acabem 2021 entregant les claus d'aquesta casa sostenible d'una sola planta a Sant... Read more...

  • Sortim del confinament entregant una nova casa sostenible d'una sola planta a Cardedeu Read more...

  • promoció d'habitatges a Cardedeu Aquest 2021 Elicsia ha posat en marxa una promoció d'habitatges... Read more...

  • Hem començat l'estiu amb l'entrega d'una nova casa sostenible a Cardedeu. Elicsia es consolida com... Read more...

  • 2020 ha començat amb l'entrega d'una nova casa que hem construït a Llagostera. Read more...

 cecot Construmat logo ecoconstruccion     Ecologia1Ecologia2logoFibarobureau veritas