ENTREGUEM CLAUS D'UNA NOVA CASA SOSTENIBLE A CENTELLES

Finalitza Juliol i abans de començar vacances hem entregat les claus d'una de les cases la construcció de la qual hem estat seguint els darrers mesos. Es tracta d'un habitatge de tres plantes, un garatge que s'ha fet amb estructura de formigó i Planta Baixa i Planta Primera que s'han construït amb estructura d'acer galvanitzat Steel Framing.

L'aïllament de la casa ja es nota en aquest calurós Juliol, i estem convençuts que un cop finalitzi els trasllat els nous propietaris encara valoraran més la inversió i el treball fet per aconseguir la qualificació A+ en el Certificat d'Eficiència Energètica.

La casa s'organitza en una planta baixa on hi trobem els principals espais on s'hi farà vida: saló, cuina i habitació principal; i a la Planta Primera hi trobarem habitacions per a convidats. En la construcció hem aprofitat el desnivell del terreny per soterrar el garatge. Mentre els propietaris fan la mudança i s'instal.len a la casa, s'estan fent els darrers moviments de terres i s'acaba el jardí exterior.

Pots veure el video de la nova casa aquí:

cecot    logo construmat     logo ecoconstruccion     logo pep    logo som energia

Ecologia1Ecologia2Ecologia3Ecologia4