Llest l’estand que presentarem a Construmat per mostrar el sistema constructiu Steel Framing

Elicsia Singular es prepara per a un mes de Maig intens en el qual assistirem a les Fires de Sant Isidre de Cardedeu i a la fira Construmat, que aplega a totes les empreses del sector de la construcció, que hi presenten les darreres novetats i tecnologies.

A les dues fires hi serem presents mostrant una estructura d'acer galvanitzat Steel Framing de 24,2 m2. L'hem dissenyat per ensenyar ràpid i visualment el sistema constructiu Steel Framing, del que Elicsia Singular ha estat pionera a Espanya i que està en ple creixement perquè redueix costos, temps d'execució i impacte mediambiental. L'estructura tenim previst aixecar-la en un parell d'hores, i la desmuntarem de la fira de Cardedeu per tornar-la a muntar a Construmat. Això dóna una idea de la facilitat i la rapidesa amb què s'executen projectes amb tecnologia Steel Framing.

A l'estand d'Elicsia explicarem als visitants com funciona l'estructura, els avantatges davant formes tradicionals de construcció, i veuran diferents acabats tant per la façana com interiors. Presentarem acabats de suro natural 100% projectat i de morter acrílic autonetejable. També es podrà veure com treballen les façanes ventilades fetes de gres porcellànic i de fusta natural, i diferents tipologies de cobertes: planes o inclinades.

L'equip tècnic i comercial d'Elicsia Singular s'estan preparant per donar resposta als visitants. L'equip tècnic per resoldre tots els dubtes que puguin aparèixer, i l'equip comercial per mostra els més de 20 models d'habitatges sostenibles del catàleg Elicsia Singular.

Últimes notícies

  • Acabem 2021 entregant les claus d'aquesta casa sostenible d'una sola planta a Sant... Read more...

  • Sortim del confinament entregant una nova casa sostenible d'una sola planta a Cardedeu Read more...

  • promoció d'habitatges a Cardedeu Aquest 2021 Elicsia ha posat en marxa una promoció d'habitatges... Read more...

  • Hem començat l'estiu amb l'entrega d'una nova casa sostenible a Cardedeu. Elicsia es consolida com... Read more...

  • 2020 ha començat amb l'entrega d'una nova casa que hem construït a Llagostera. Read more...

 cecot Construmat logo ecoconstruccion     Ecologia1Ecologia2logoFibarobureau veritas