Llest l’estand que presentarem a Construmat per mostrar el sistema constructiu Steel Framing

Elicsia Singular es prepara per a un mes de Maig intens en el qual assistirem a les Fires de Sant Isidre de Cardedeu i a la fira Construmat, que aplega a totes les empreses del sector de la construcció, que hi presenten les darreres novetats i tecnologies.

A les dues fires hi serem presents mostrant una estructura d'acer galvanitzat Steel Framing de 24,2 m2. L'hem dissenyat per ensenyar ràpid i visualment el sistema constructiu Steel Framing, del que Elicsia Singular ha estat pionera a Espanya i que està en ple creixement perquè redueix costos, temps d'execució i impacte mediambiental. L'estructura tenim previst aixecar-la en un parell d'hores, i la desmuntarem de la fira de Cardedeu per tornar-la a muntar a Construmat. Això dóna una idea de la facilitat i la rapidesa amb què s'executen projectes amb tecnologia Steel Framing.

A l'estand d'Elicsia explicarem als visitants com funciona l'estructura, els avantatges davant formes tradicionals de construcció, i veuran diferents acabats tant per la façana com interiors. Presentarem acabats de suro natural 100% projectat i de morter acrílic autonetejable. També es podrà veure com treballen les façanes ventilades fetes de gres porcellànic i de fusta natural, i diferents tipologies de cobertes: planes o inclinades.

L'equip tècnic i comercial d'Elicsia Singular s'estan preparant per donar resposta als visitants. L'equip tècnic per resoldre tots els dubtes que puguin aparèixer, i l'equip comercial per mostra els més de 20 models d'habitatges sostenibles del catàleg Elicsia Singular.

Últimes notícies

  • Tanquem Juliol finalitzant una nova casa sostenible. Un habitatge a Centelles de tres plantes que... Read more...

  • Hem començat l'estiu amb l'entrega d'una nova casa sostenible a Cardedeu. Elicsia es consolida com... Read more...

  • Us presentem una de les cases sostenibles que entreguem aquesta primavera. Es troba a Sant Antoni... Read more...

  • Nou servei per als clients d'Elicsia, els renders d'alta qualitat en 3D són una eina que ajuda a... Read more...

  • Us presentem una de les cases que estem acabant a Cardedeu i que molt aviat estarà entregada als... Read more...

cecot    logo construmat     logo ecoconstruccion     logo pep    logo som energia

Ecologia1Ecologia2Ecologia3Ecologia4