Llest l’estand que presentarem a Construmat per mostrar el sistema constructiu Steel Framing

Elicsia Singular es prepara per a un mes de Maig intens en el qual assistirem a les Fires de Sant Isidre de Cardedeu i a la fira Construmat, que aplega a totes les empreses del sector de la construcció, que hi presenten les darreres novetats i tecnologies.

A les dues fires hi serem presents mostrant una estructura d'acer galvanitzat Steel Framing de 24,2 m2. L'hem dissenyat per ensenyar ràpid i visualment el sistema constructiu Steel Framing, del que Elicsia Singular ha estat pionera a Espanya i que està en ple creixement perquè redueix costos, temps d'execució i impacte mediambiental. L'estructura tenim previst aixecar-la en un parell d'hores, i la desmuntarem de la fira de Cardedeu per tornar-la a muntar a Construmat. Això dóna una idea de la facilitat i la rapidesa amb què s'executen projectes amb tecnologia Steel Framing.

A l'estand d'Elicsia explicarem als visitants com funciona l'estructura, els avantatges davant formes tradicionals de construcció, i veuran diferents acabats tant per la façana com interiors. Presentarem acabats de suro natural 100% projectat i de morter acrílic autonetejable. També es podrà veure com treballen les façanes ventilades fetes de gres porcellànic i de fusta natural, i diferents tipologies de cobertes: planes o inclinades.

L'equip tècnic i comercial d'Elicsia Singular s'estan preparant per donar resposta als visitants. L'equip tècnic per resoldre tots els dubtes que puguin aparèixer, i l'equip comercial per mostra els més de 20 models d'habitatges sostenibles del catàleg Elicsia Singular.

Últimes notícies

  • Des d'aquest Octubre Elicsia incorporem la domòtica a totes les cases que construïm. Hem introduït la... Read more...

  • Tanquem Juliol finalitzant una nova casa sostenible. Un habitatge a Centelles de tres plantes que... Read more...

  • Hem començat l'estiu amb l'entrega d'una nova casa sostenible a Cardedeu. Elicsia es consolida com... Read more...

  • Us presentem una de les cases sostenibles que entreguem aquesta primavera. Es troba a Sant Antoni... Read more...

  • Nou servei per als clients d'Elicsia, els renders d'alta qualitat en 3D són una eina que ajuda a... Read more...

cecot    logo construmat     logo ecoconstruccion     logo pep    logo som energia

Ecologia1Ecologia2Ecologia3Ecologia4logoFibaro bureau veritas