Construcció d'edifici d'habitatges plurifamiliar a Sitges, pionera a Espanya

Elicsia Singular hem finalitzat recentment la construcció d'un edifici d'habitatges a Sitges amb la tecnologia Steel framing. Aquest projecte l'hem realitzat de la mà de l'empresa Barcelona Housing Systems, formada per professionals de la construcció i l'enginyeria de dilatada experiència. La seva trajectòria en el món de l'arquitectura va iniciar fa més de 100 anys amb la firma CM&A, i és una de les més antigues d'Europa i de contrastat prestigi.

En una recent entrevista, César Martínez Martinell afirmava que Barcelona Housing Systems ha fet un viratge de l'ego-arquitectura a l'eco-arquitectura, per subratllar la importància que actualment donen a la recerca i implementació de noves formes de construcció que redueixin l'impacte mediambiental i treballin en favor de la sostenibilitat. A més, es tracta d'aconseguir aquests objectius sent rigorosos en terminis i preus.

Elicsia Singular ha estat un aliat de Barcelona Housing Systems pel nostre coneixement en la construcció amb Steel Framing. Per a aquesta obra es volia una solució escalable, modular, industrial, flexible ràpida de muntar, ecològica i econòmica, aspectes que la tecnologia del Steel Framing aporta. El resultat ha estat un edifici amb qualificació energètica doble AA.

El treball realitzat en aquest projecte ha posat especial atenció en la màxima reducció de l'ús d'aigua en el procés constructiu i en treballar l'aïllament per aconseguir el mínim consum energètic de l'edifici quan estigui en ús.

La col·laboració amb Barcelona Housing Systems ha estat un èxit i esperem que segueixi en futurs projectes.

Últimes notícies

  • Acabem 2021 entregant les claus d'aquesta casa sostenible d'una sola planta a Sant... Read more...

  • Sortim del confinament entregant una nova casa sostenible d'una sola planta a Cardedeu Read more...

  • promoció d'habitatges a Cardedeu Aquest 2021 Elicsia ha posat en marxa una promoció d'habitatges... Read more...

  • Hem començat l'estiu amb l'entrega d'una nova casa sostenible a Cardedeu. Elicsia es consolida com... Read more...

  • 2020 ha començat amb l'entrega d'una nova casa que hem construït a Llagostera. Read more...

 cecot Construmat logo ecoconstruccion     Ecologia1Ecologia2logoFibarobureau veritas