Construcció d'edifici d'habitatges plurifamiliar a Sitges, pionera a Espanya

Elicsia Singular hem finalitzat recentment la construcció d'un edifici d'habitatges a Sitges amb la tecnologia Steel framing. Aquest projecte l'hem realitzat de la mà de l'empresa Barcelona Housing Systems, formada per professionals de la construcció i l'enginyeria de dilatada experiència. La seva trajectòria en el món de l'arquitectura va iniciar fa més de 100 anys amb la firma CM&A, i és una de les més antigues d'Europa i de contrastat prestigi.

En una recent entrevista, César Martínez Martinell afirmava que Barcelona Housing Systems ha fet un viratge de l'ego-arquitectura a l'eco-arquitectura, per subratllar la importància que actualment donen a la recerca i implementació de noves formes de construcció que redueixin l'impacte mediambiental i treballin en favor de la sostenibilitat. A més, es tracta d'aconseguir aquests objectius sent rigorosos en terminis i preus.

Elicsia Singular ha estat un aliat de Barcelona Housing Systems pel nostre coneixement en la construcció amb Steel Framing. Per a aquesta obra es volia una solució escalable, modular, industrial, flexible ràpida de muntar, ecològica i econòmica, aspectes que la tecnologia del Steel Framing aporta. El resultat ha estat un edifici amb qualificació energètica doble AA.

El treball realitzat en aquest projecte ha posat especial atenció en la màxima reducció de l'ús d'aigua en el procés constructiu i en treballar l'aïllament per aconseguir el mínim consum energètic de l'edifici quan estigui en ús.

La col·laboració amb Barcelona Housing Systems ha estat un èxit i esperem que segueixi en futurs projectes.

Últimes notícies

  • Des d'aquest Octubre Elicsia incorporem la domòtica a totes les cases que construïm. Hem introduït la... Read more...

  • Tanquem Juliol finalitzant una nova casa sostenible. Un habitatge a Centelles de tres plantes que... Read more...

  • Hem començat l'estiu amb l'entrega d'una nova casa sostenible a Cardedeu. Elicsia es consolida com... Read more...

  • Us presentem una de les cases sostenibles que entreguem aquesta primavera. Es troba a Sant Antoni... Read more...

  • Nou servei per als clients d'Elicsia, els renders d'alta qualitat en 3D són una eina que ajuda a... Read more...

cecot    logo construmat     logo ecoconstruccion     logo pep    logo som energia

Ecologia1Ecologia2Ecologia3Ecologia4logoFibaro bureau veritas