Cases prefabricades o cases modulars?

Una de les principals consultes que rebem dels nostres clients és sobre les diferències entres la construcción de cases prefabricades i la de cases modulars. A Elicsia Singular ens dediquem a la construcció de cases prefabricades i sostenibles, i el nostre mètode constructiu no utilitza la construcción modular.

Què diferencia una casa prefabricada d’una casa modular?

La principal diferencia entre la casa prefabricada i la casa modular està en que la casa prefabricada s’adapta a les necessitats del client, mentre que en la construcción de cases modulars és el client qui s’adapta a uns espais pre-dissenyats anteriorment.

La casa prefabricada d’Elicsia Singular es fa amb un disseny original i exclusiu que, un cop pactat amb el client, s’envia a tallers industrials que produeixen els elements que, posteriorment s’envien a obra on serán ensamblats per aixecar la construcció. En el cas de les cases modulars els espais están pre-dissenyats i el client escull la quantitat de mòduls que vol per adaptar les seves necessitats a les possibilitats que cada disseny modular permet.

Les cases prefabricades d’Elicsia Singular están construides amb diferents elements estructurals que es fabriquen en tallers. Els dissenys són originals i els projecten els arquitectes de l’empresa. El disseny I la distribució és original i s’adapta a les necessitats i els gustos que ens expliquen els clients en l’inici de cada projecte.

¿Per què Elicsia Singular construeix exclusivament cases prefabricades?

A Elicsia Singular construim cases prefabricades. La construcción de primeres residències i la quaitat que oferim en totes les construccions necesita aquest model constructiu. També hem escollit aquest mètode de construcción perquè hi veiem aquests punts a favor:

  • Un pla funcional adaptat al client
  • El disseny s’adapta facilment a les particularitats i l’orientació del terreny.
  • El client té més llibertat quan escull els acabats
  • És un mètode de construcción sostenible que redueix la petjada mediambiental de la construcció

Al catàleg de cases prefabricades d’Elicsia Singular es pode consultar varis models de cases amb diferents distribucions. Serveixen de referencia per veure quin estil de casa pot servir de punt de partida.

Últimes notícies

  • Hem començat l'estiu amb l'entrega d'una nova casa sostenible a Cardedeu. Elicsia es consolida com... Read more...

  • Sortim del confinament amb l'entrega d'aquesta nova casa sostenible d'una sola planta a... Read more...

  • 2020 ha començat amb l'entrega d'una nova casa que hem construït a Llagostera. Read more...

  • Elicsia Singular ha obtingut les certificacions ISO 9001 i ISO 14001 que acrediten la qualitat... Read more...

  • Des d'aquest Octubre Elicsia incorporem la domòtica a totes les cases que construïm. Hem introduït la... Read more...

 cecot Construmat logo ecoconstruccion     Ecologia1Ecologia2logoFibarobureau veritas

Elicsia Singular © 2021